DJ Magictrance:  M/V

Hallo allemaal ik ben Dj Magictrance en heb dit radiostation en website van de grond af aan opgebouwd en ook alle instellingen en het onderhoud aan de sites en server waar mogelijk is in mijn handen. Dit is het mooie van Hits4all dat alles in eigen beheer is en dat is dan ook de reden waarom deze site altijd up to date is, vaak zie je op andere sites dat er oude berichten nog staan en foto’s die al lang verwijderd hadden moeten worden. Ik heb een speciale opleiding gehad op het gebied van Webdesign, HTML, PHP, Flash en JAVA Scipt ,Photoshop Adobe en dat komt hier echt van pas op Hits4all en wordt dus ook volop gebruik van gemaakt.

Ook deel ik DJ MagicTrance graag de muziek met u, en de soorten muziek die ik draai zijn vaak jaren 70’s 80’s en  90’s maar ook de muziek van nu….wel is het zo dat ik toch weer net een andere soort golden oldies draai dan de andere DJ’s…dit komt omdat ik meer gericht ben op popmuziek zoals Syntpop ,New Wave, Rock , Pop en ook nog wel eens nog hardere classics, maar toch komen de meesten platen wel uit de goede oude tijd en zijn toch vaak tussen de 10 en 30 jaar oud.

Ik ben ook al meer als 30 Jaar getrouwd met mijn vrouw Joke en ben daar supertrots op want ze is wel mijn steun en toeverlaat en heeft mij al door zware tijden heen geholpen, Ook is deze DJ een trotse Opa van 3 Kleindochters en daar komt er nog wel eens regelmatig een van Slapen wat heel gezellig is maar ook zeer vermoeiend voor mij en daarom valt er wel eens een uitzending uit maar dat is niet anders ik moet goed op mijn gezondheid passen …..Wat ook een passie voor mij is AJAX en daar wil ik geen wedstrijd van missen daarom ben ik ook de Dinershow gaan presenteren dit om de avonden vrij te houden. Ook op het gebied van Satelliet en Kabel tv heb ik de nodige kennis qua programmeren van ontvangers en randzaken. Maar mijn eigenlijke beroep is Schilder maar door gezondheidsredenen heb ik daar mee moeten stoppen.

Verder ben ik een groot film en serie fan en dat is wat ik vaak op de avonden doe samen met mijn vrouwtje en vooral horror en fantasy en avontuur spreken mij aan. zo nu weten jullie heel veel over mij nog lang niet alles en dat is ook niet nodig vindt ik er zijn ook nog veel zaken die prive zijn of dingen waar ik liever niet over praat en daarom maak ik graag radio als Afleiding.

Programma’s van DJ MagicTrance :

Deze programma’s starten binnenkort ivm ziekte !

Maandag    :  De Diner Show  ( Binnenkort )
Woensdag  :  De Diner Show  ( Binnenkort )
Vrijdag         :  De Diner Show ( Binnenkort )

DJ Hans:  M/V

Mijn naam is Hans Coort oftewel Dj Hans, en mijn passie is de muziek en ben blij dat ik dat met u kan delen. Begonnen is dit allemaal in 2014 toen mijn vrouw overleden was, ik zocht toen afleiding en ben toen begonnen met het maken van internetradio en dat is mij zo bevallen dat ik nu nog steeds plaatjes voor iedereen die het wil horen draai, maar natuurlijk ook voor mijzelf dit omdat ze altijd zeggen dat muziek het beste medicijn is als je het moeilijk hebt of herinneringen wilt ophalen. Zo voor nu even genoeg over mijn levensgeschiedenis .

Mijn muziek interesse is heel groot ik hou bijna wel van alle genres muziek zoals Oldies, Rock, Pop,  Country,  Ska en ook wel een beetje Nederlandstalig daarom verzorg ik ook één keer in de vier weken de Oranje Top 30, maar het meest hou ik nog van die lekkere Oldies met andere woorden muziek uit de jaren 60, 70, en 80. Ook kunt u bij iedere uitzending van mij verzoekjes aanvragen, de verzoekbox is altijd open ook ben ik altijd op de chat te vinden, Komt u er ook gezellig bij !!

Verder heb ik nog een grote hobby en dat is vissen, ik kan uren aan de waterkant zitten zonder ook maar iets te vangen.

Ik wens jullie heel veel luisterplezier tijdens mijn uitzendingen op Hits4all en hoop jullie daar dan ook weer snel te ontmoeten en kom ook eens langs op de Chat !

Muzikale Groetjes,
Dj Hans

Programma’s van DJ Hans :

Dinsdag       :  Swingend Door de Tijd
Donderdag  :  Een wereld van Muziek 
Zaterdag      :   Back in Time

DJ Koen:  M/V

Hallo ik ben Koen Lindeman op Hits4All beter bekend als u eigenwijze dj Koen vanuit Studio 64 bij Hits4all. Waarom eigenwijs ik draai zonder verzoekbox en mijn muziekstijl is vaak net even iets anders dan mijn collega.s hierbij Hits4all. Maar verder draai ik ook de 60, 70, 80, 90, 2000  kortom voor de vuist weg. 

Programma’s van DJ Koen :
Maandag    :  Draait voor de Vuist weg
Woensdag  :  Draait voor de Vuist weg
Vrijdag         :  Draait voor de Vuist weg

DJ Andre:  M/V

Welkom bij Dj Andre,

Ja ik ben de vroege vogel hier bij Hits4all.
5 dagen per week ( Maandag tot Vrijdag ) probeer ik je “wakker ” te maken met de “geheime ochtend show ” Alleen maar mooie muziek en de laatste nieuwtjes en jij mag daar bij zijn tussen 8.00-10.00 uur.

Dus no stress… only Hits hier bij JOU radio. Join me live en wees welkom.

Op elke “even week ” neem ik je mee door het snelste radio programma van Hits4all en gaan we los tussen 4 en 5 live. Up tempo muziek waar je niet stil kan blijven zitten, dus join the club elke Dinsdag en Woensdag middag Live tussen 4 en 5.

De meeste Hits in een uur … kan dat wel ? Luister maar mee…… en ontdek waarom Music zo lekker kan zijn……

Programma’s van DJ Andre :

Maandag    : De Geheime Ochtend Show
Dinsdag      : De Geheime Ochtend Show
Dinsdag      : Live van 4 tot 5 ( Alleen op de Even weken )
Woensdag  : De Geheime Ochtend Show
Woensdag  : Live van 4 tot 5 ( Alleen op de Even weken )
Donderdag : De Geheime Ochtend Show
Vrijdag        : De Geheime Ochtend Show

DJ LuckyEagle:  M/V

Hoi Allemaal

Ik ben Dj LuckyEagle. Ben begonnen met internet radio stations in 2004 dus al met al best wel ervaring opgedaan. Mijn man en ik zelf zijn ook met een station begonnen puur gewoon omdat we dit leuk vonden als een hobby samen en dat we de mensen veel plezier konden geven in de muziek. Omdat mijn man in 2010 is overleden, was voor mij niet meer mogelijk vanwege gezondheids redenen om dit voort te zetten. Ik draai voornamelijk de golden oldies van de jaren : 50 -60 – 70 in het Engels dat vindt ik nog steeds de allerbeste tijd in de muziek en taal waar ik mee ben opgegroeid maar smaken verschillen, en dat is ook heel goed maar verzoekjes van de luisteraars gaan altijd bij mij voor!.. en mocht ik ’t nummer niet hebben probeer ik altijd een alternatief er voor te vinden wat me redelijk goed afgaat. Het programma SAM is niet vreemd voor mij en door de jaren heen heb ik er redelijke ervaringen mee opgedaan wat ik weer gebruikt om een iemand anders ”uit de brand ” te helpen.

Verder zijn mijn hobby’s:

Genieten van mijn 3 kleinkinderen, zijn mijn echte zonnestralen met een ondeugend randje.

Maken van banners waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Door mezelf aan te leren om website’s te maken, vroeger was dat frontpage en dat was een hele uitdaging maar doorzettingsvermogen heeft me zover gebracht dat een website altijd als creativiteit mij voldoening kan geven. Verder kijk ik heel graag mijn series zoals NCIS LA – NCIS – Law & Order SVU – Criminal Minds.

Dus ik hoop dat iedereen geniet van mijn smaak in de muziek op Hits4All waar ik een deel van ben geworden en hoop jullie te mogen verwelkomen tijdens mijn live shows.

Warme groetjes,

Dj LuckyEagle

Programma’s van DJ LuckyEagle :

Zaterdag   : The Golden Oldies Show
Dinsdag    : The Golden Oldies Show

DJ Catmandrew:  M/V

Hi everyone.My name is Drew Taylor  from the United Kingdom and I am 68 years old

I grew up in the era of the pirate radio stations in the 1960s. I always wanted to join them but I was too young at that time. I finally  achieved my ambition of becoming a DJ on live radio in 2017, I play all genres and all decades on my shows but my favourite music has to be 60s and Motown. I am very spontaneous and may well jump on air anytime. Not saying  my shows are long but I have been called the Marathon Man for some time now. I post advance details of my shows in our Facebook group. My main project at the moment is  the A to Z  of the 60s  in which I  feature every artist who had a hit in the UK singles chart in the 1960s. I also present occasional tribute shows  to  artists who  have  just passed away. In addition I am open to presenting special shows featuring your favourite artists . I look forward  to entertaining you all soon on Hits4All 

Best wishes from Dj Catmandrew 

Programma’s van DJ Catmandrew :

Vrijdag      : The A to Z of the 60’s
Zaterdag   : The Motown and Sousl Show

DJ jacob:  M/V

Hallo mijn naam is Jacob en bij Hits4all wel bekend onder de naam Dj Jacob.

Ben actief als dj  sinds 2003,  heb toen bij een ander internet station gedraaid. Maar  na enkele jaren daar actief te zijn geweest  ben ik mijn eigen station  begonnen en hier na ruim 8 jaar er mee mee bezig te  zijn geweest gestop, dit ivm het  overlijden van diverse luisteraars. En als klap op de vuurpijl  ook mijn trouwe vriendin en Dj  zijnde Roos afgelopen april 2019. Maar daarna heb ik dit  radio station er voor terug gevonden en heb het er naar mijn zin. Ben dan wel geen chatter en ook nooit geweest maar ben er wel te vinden voor een praatje. Mijn hobby,s zijn dan ook diverse van muziek draaien tot mijn vogels die ik erbij houd en mn vissen.

En vond vissen altijd wel leuk om te doen maar helaas  ivm tijd de laaste jaren niet meer gedaan.
Ben zelf vader van 2 kinderen en heb er bij mn 2de vrouw een dochter er bij gekregen die ze al had.
Ben zelf 53 jaren jong  en geboren te friesland en woon nu in het brabantse land sinds 2002.

 Tot zover een klein verhaaltje over mij.

Ik draai bij Hits4all op de donderdag avond van 18 tot 20 uur en als ik die dag niet kan dan neemt Dj Astrid het van mij over.

Verders ben ik te beluisteren op de zondagmorgen meestal uurtje nonstop vanaf het vroege klokje rond een uur of 9 en erna live tot het klokje 12 uur en genaamd met het programma U Vraagt wij draaien.

Programma’s van DJ Jacob :

Donderdag  :  U Vraag Wij Draaien 
Zondag        :  U Vraagt Wij Draaien

DJ Jukebox :  M/V

Ik zal me even voorstellen,

Mijn naam is Henny Janse,alias Dj Jukebox 54 jaar,  gehuwd met mijn vrouw Freda. Wij kennen elkaar al 30 jaar, en Freda is mijn steun en toeverlaat.

Ben al vanaf mijn geboorte al gek op muziek, dat had te maken omdat mijn ouders een bar hadden ,en jawel ,,daar stond een Jukebox. Heb dus veel meegekregen , mijn smaak is ook heel erg breed, heb redelijk veel muziekkennis die ik graag deel met de luisteraars. Bij mij staat de luisteraar centraal,want zonder hun kan ik niet. Verder kook ik graag.lees veel over muziek,kijk graag formule 1 en voetbal. We hebben 2 schapendoezen,floortje en dushi . Ben nu bijna 9 jaar thuis,volledig afgekeurd,daarom is deze hobby zo belangrijk voor me,het geeft me afleiding, en ik  zie het als een medicijn, ga er echt in op .Nog een hobby mag ik niet vergeten..mijn Wurlitzer Jukebox uit 1959, die regelmatig draait. Nu snap je waar me Dj naam vandaan komt.

Wens iedereen veel luisterplezier  met,,U vraagt Dj Jukebox draait

tot ziens, en de hartelijke groetjes.
DJ Jukebox

Programma’s van DJ Jukebox :

Maandag      : U Vraag DJ Jukebox Draait
Donderdag   : U Vraag DJ Jukebox Draait
Zondag         : U Vraag DJ Jukebox Draait

DJ Uprising :  M/V

Hallo mijn naam is Willem mijn dj naam is Dj Uprising.
Ik draai pas sinds begin 2018 met veel plezier muziek.
Daarvoor was ik al veel met muziek bezig, maar meer voor mijzelf.

Draai vooral muziek van de jaren 60, 70, 80 en 90.

Maar een uitstapje naar de muziek van nu komt wel eens voor.
Dan zal het Remix of Techno of iets in die richting zijn.

Verder woon ik heerlijk met twee katten (poezen).

Programma’s van DJ Uprising :

Dinsdag          : Let The Music Play
Woensdag      : Let The Music Play
Vrijdag            : In Trance With DJ Uprising
Zaterdag         : Weekend Vitaminen
Zondag           : Weekend Vitaminen

DJ King Of Rock :  M/V

Ik ben dj King of rock. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 18 en 20 jaar.

Afgelopen 4 jaar heb ik enige ervaring gedaan bij verschillende internet stations daar was ik niet vrij om te draaien wat ik wou…maar bij hits4all voel ik mij echt thuis daar mag ik namelijk gewoon de muziek draaien die ik wil .

mijn favoriete muziek,
Heavy Metal tot Country maar ook gewoon lekkere  gouwe ouwe hits.

Iedere Zaterdag en Zondag ben ik live van 18:00 tot 20:00 Uur

Alvast veel luisterplezier bij mij en bij alle dj’s van hits4all.

Programma’s van DJ King Of Rock :

Zaterdag  : Rock of Ages
Zondag    : Rock of Ages

DJ Catoo:  M/V

In het echte leven is mijn naam Marjo Jansen-Smits en mijn DJ naam is Catoo.

Mijn jongste dochter stond op het punt “uit huis te gaan” en maakte zich zorgen dat ik als werkende alleenstaande moeder in een diep gat terecht zou komen. Daarom sprak ze de wijze woorden: “Mam. Een pc is niet alleen maar om op te werken”; en maakte mij wegwijs in de wereld van de internetspelletjes. Een Nick name was snel gevonden dat werd Catootje1 want de Catootje zonder 1 bestond al. (Catootje kwam van Jan Jans en de kinderen).

Zo ben ik dan ook in aanraking gekomen met het fenomeen internet-radio en na een paar maanden vroeg ik of ik het ook eens mocht proberen…..

Omdat ik intussen op internet bekend was als Catootje1 is het DJ Catoo geworden.

Dat was in 2010, en een nieuwe hobby was geboren. Ik ben er vol ingedoken zeg maar, en raakte gefascineerd door de verhalen over artiesten die er te vinden zijn. Intussen heb ik bij diverse stations gedraaid.

Volgens mijn dochter was een hobby wel de bedoeling maar is dit uit de hand gelopen.

In 2013 leerde ik via internetradio mijn man Leo kennen en dat was liefde op het eerste gezicht. Na 23 jaar alleen te zijn geweest ben ik via de radio ten huwelijk gevraagd.

Ziekte gooide nog roet in het eten maar in 2015 zijn we getrouwd en oefenen onze hobby nu gezamenlijk uit.

Ik hoop jullie aangename luister uurtjes te bezorgen met mijn programma Music 4 All.  Groetjes Catoo.

Programma’s van DJ Catoo :

Iedere werkdag  : Koffie Met Catoo

DJ Leo :  M/V

Hallo allemaal, mijn naam is Leo Jansen,

Ik draai hier bij Hits4all onder de naam Dj Leo.

Ik ben getrouwd met Marjo Jansen-Smits die hier ook draait onder de naam Dj Catoo, wij hebben elkaar leren kennen ook via internetradio. We zijn inmiddels bijna 4 jaar getrouwd en recentelijk hebben we onze eetkamer omgebouwd tot studio met allebei een eigen mengpaneel en pc’s en zijn daar erg gelukkig mee omdat we zo onze hobby optimaal kunnen beoefenen. 

We hebben beide al voor verschillende stations gedraaid en zo ook de nodige ervaring opgedaan en nog steeds met heel veel plezier.  Muziek is al heel lang een hobby van mij en was al bezig met verzamelen lang voordat ik iets met internetradio kreeg, maar dat werd daarna uiteraard alleen nog maar uitgebreider. 

Mijn muziekinteresse is heel breed en varieert van Nederlandstalig tot hardrock met een voorliefde voor de rockmuziek. Er zijn wel uitzonderingen want ik ben zelf niet zo gecharmeerd van rap, hiphop, dance, trance en dat soort muziek. Dit neemt niet weg dat ik het niet heb dus als er een verzoekje komt in die richting zal ik het uiteraard gewoon draaien en als ik het zelf niet heb probeer ik het te vinden op het grote boze internet wat vaak wel lukt in korte tijd. 

Mijn programma heet LET’S ROCK WITH DJ LEO, en wat jullie van mij kunnen verwachten is een lekkere gevarieerde mix van muziekstijlen waarin ook wel eens een mooie Nederlandstalige plaat voorbij zal komen. Globaal genomen komt de meeste muziek vandaan tussen de 50’s en 00’s met af en toe uitschieters, dus laten jullie je maar lekker verrassen.  Tijdens mijn uitzendingen ben ik gewoon live in de chat aanwezig en verzoekjes zijn ook altijd mogelijk,  groetjes Dj Leo.

Programma’s van DJ Leo :

Zaterdag      : Let’s Rock With DJ Leo
Maandag     : The Grazy Frog Show

Sluit Menu