Wanneer Is De Verzoekbox Geopend:

Wanneer er aan de linkerkant staat dat er een DJ live is kunt u een verzoekplaat aanvragen, Maar er zijn ook DJ’s die zonder verzoekbox draaien en dan staat er geen Live DJ links van dit bericht maar zijn ze wel live met hun programma…

Succes met het Aanvragen van uw verzoekplaat !

Onze DJ’s Stellen zich voor:

DJ Magictrance:  M/V

Hallo allemaal ik ben Dj Magictrance en heb dit radiostation en website van de grond af aan opgebouwd en ook alle instellingen en het onderhoud aan de sites en server waar mogelijk is in mijn handen. Dit is het mooie van Hits4all dat alles in eigen beheer is en dat is dan ook de reden waarom deze site altijd up to date is, vaak zie je op andere sites dat er oude berichten nog staan en foto’s die al lang verwijderd hadden moeten worden. Ik heb een speciale opleiding gehad op het gebied van Webdesign, HTML, PHP, Flash en JAVA Scipt ,Photoshop Adobe en dat komt hier echt van pas op Hits4all en wordt dus ook volop gebruik van gemaakt.

Ook deel ik DJ MagicTrance graag de muziek met u, en de soorten muziek die ik draai zijn vaak jaren 70’s 80’s en  90’s maar ook de muziek van nu….wel is het zo dat ik toch weer net een andere soort golden oldies draai dan de andere DJ’s…dit komt omdat ik meer gericht ben op popmuziek zoals Syntpop ,New Wave, Rock , Pop en ook nog wel eens nog hardere classics, maar toch komen de meesten platen wel uit de goede oude tijd en zijn toch vaak tussen de 10 en 30 jaar oud.

Ik ben ook al meer als 30 Jaar getrouwd met mijn vrouw Joke en ben daar supertrots op want ze is wel mijn steun en toeverlaat en heeft mij al door zware tijden heen geholpen, Ook is deze DJ een trotse Opa van 3 Kleindochters en daar komt er nog wel eens regelmatig een van Slapen wat heel gezellig is maar ook zeer vermoeiend voor mij en daarom valt er wel eens een uitzending uit maar dat is niet anders ik moet goed op mijn gezondheid passen …..Wat ook een passie voor mij is AJAX en daar wil ik geen wedstrijd van missen daarom ben ik ook de Dinershow gaan presenteren dit om de avonden vrij te houden. Ook op het gebied van Satelliet en Kabel tv heb ik de nodige kennis qua programmeren van ontvangers en randzaken. Maar mijn eigenlijke beroep is Schilder maar door gezondheidsredenen heb ik daar mee moeten stoppen.

Verder ben ik een groot film en serie fan en dat is wat ik vaak op de avonden doe samen met mijn vrouwtje en vooral horror en fantasy en avontuur spreken mij aan. zo nu weten jullie heel veel over mij nog lang niet alles en dat is ook niet nodig vindt ik er zijn ook nog veel zaken die prive zijn of dingen waar ik liever niet over praat en daarom maak ik graag radio als Afleiding.

Programma’s van DJ MagicTrance :

Deze programma’s starten binnenkort ivm ziekte !

Maandag    :  De Diner Show  ( Binnenkort )
Woensdag  :  De Diner Show  ( Binnenkort )
Vrijdag         :  De Diner Show ( Binnenkort )

DJ Hans:  M/V

Mijn naam is Hans Coort oftewel Dj Hans, en mijn passie is de muziek en ben blij dat ik dat met u kan delen. Begonnen is dit allemaal in 2014 toen mijn vrouw overleden was, ik zocht toen afleiding en ben toen begonnen met het maken van internetradio en dat is mij zo bevallen dat ik nu nog steeds plaatjes voor iedereen die het wil horen draai, maar natuurlijk ook voor mijzelf dit omdat ze altijd zeggen dat muziek het beste medicijn is als je het moeilijk hebt of herinneringen wilt ophalen. Zo voor nu even genoeg over mijn levensgeschiedenis .

Mijn muziek interesse is heel groot ik hou bijna wel van alle genres muziek zoals Oldies, Rock, Pop,  Country,  Ska en ook wel een beetje Nederlandstalig daarom verzorg ik ook één keer in de vier weken de Oranje Top 30, maar het meest hou ik nog van die lekkere Oldies met andere woorden muziek uit de jaren 60, 70, en 80. Ook kunt u bij iedere uitzending van mij verzoekjes aanvragen, de verzoekbox is altijd open ook ben ik altijd op de chat te vinden, Komt u er ook gezellig bij !!

Verder heb ik nog een grote hobby en dat is vissen, ik kan uren aan de waterkant zitten zonder ook maar iets te vangen.

Ik wens jullie heel veel luisterplezier tijdens mijn uitzendingen op Hits4all en hoop jullie daar dan ook weer snel te ontmoeten en kom ook eens langs op de Chat !

Muzikale Groetjes,
Dj Hans

Programma’s van DJ Hans :

Dinsdag       :  Swingend Door de Tijd
Donderdag  :  Een wereld van Muziek 
Zaterdag      :   Back in Time

DJ Koen:  M/V

Hallo ik ben Koen Lindeman op Hits4All beter bekend als u eigenwijze dj Koen vanuit Studio 64 bij Hits4all. Waarom eigenwijs ik draai zonder verzoekbox en mijn muziekstijl is vaak net even iets anders dan mijn collega.s hierbij Hits4all. Maar verder draai ik ook de 60, 70, 80, 90, 2000  kortom voor de vuist weg. 

Programma’s van DJ Koen :
Maandag    :  Draait voor de Vuist weg
Woensdag  :  Draait voor de Vuist weg
Vrijdag         :  Draait voor de Vuist weg

DJ Andre:  M/V

Welkom bij Dj Andre,

Ja ik ben de vroege vogel hier bij Hits4all.
5 dagen per week ( Maandag tot Vrijdag ) probeer ik je “wakker ” te maken met de “geheime ochtend show ” Alleen maar mooie muziek en de laatste nieuwtjes en jij mag daar bij zijn tussen 8.00-10.00 uur.

Dus no stress… only Hits hier bij JOU radio. Join me live en wees welkom.

Op elke “even week ” neem ik je mee door het snelste radio programma van Hits4all en gaan we los tussen 4 en 5 live. Up tempo muziek waar je niet stil kan blijven zitten, dus join the club elke Dinsdag en Woensdag middag Live tussen 4 en 5.

De meeste Hits in een uur … kan dat wel ? Luister maar mee…… en ontdek waarom Music zo lekker kan zijn……

Programma’s van DJ Andre :

Maandag    : De Geheime Ochtend Show
Dinsdag      : De Geheime Ochtend Show
Dinsdag      : Live van 4 tot 5 ( Alleen op de Even weken )
Woensdag  : De Geheime Ochtend Show
Woensdag  : Live van 4 tot 5 ( Alleen op de Even weken )
Donderdag : De Geheime Ochtend Show
Vrijdag        : De Geheime Ochtend Show

DJ Sjacco:  M/V

Beste luisteraars van Hits4all…..

Mijn naam is Dj Sjacco. het is mijn bedoeling om jullie op de maandag avond te verwennen met een heerlijke muzikale cocktail. Hoofdingrediënten veel goud van oud uit de jaren 60, 70 en 80. Voor de smaak en broodnodige variatie wordt deze cocktail verder geserveerd met zo nu en dan wat Nederlandse en Duitse smaken.

Verzoekjes zijn altijd welkom….graag zelfs.

Graag mag ik een wandeling maken samen met mijn trouwe viervoeter Misty. Doe graag fotograferen en computeren. Ook het stoeien met steigerplanken (bankjes en tafels maken) behoort tot mijn interesse.

Tot horens bij Dj.Sjacco

Programma’s van DJ Sjacco :

Maandag   : Veel Goud van Oud

DJ LuckyEagle:  M/V

Hoi Allemaal

Ik ben Dj LuckyEagle. Ben begonnen met internet radio stations in 2004 dus al met al best wel ervaring opgedaan. Mijn man en ik zelf zijn ook met een station begonnen puur gewoon omdat we dit leuk vonden als een hobby samen en dat we de mensen veel plezier konden geven in de muziek. Omdat mijn man in 2010 is overleden, was voor mij niet meer mogelijk vanwege gezondheids redenen om dit voort te zetten. Ik draai voornamelijk de golden oldies van de jaren : 50 -60 – 70 in het Engels dat vindt ik nog steeds de allerbeste tijd in de muziek en taal waar ik mee ben opgegroeid maar smaken verschillen, en dat is ook heel goed maar verzoekjes van de luisteraars gaan altijd bij mij voor!.. en mocht ik ’t nummer niet hebben probeer ik altijd een alternatief er voor te vinden wat me redelijk goed afgaat. Het programma SAM is niet vreemd voor mij en door de jaren heen heb ik er redelijke ervaringen mee opgedaan wat ik weer gebruikt om een iemand anders ”uit de brand ” te helpen.

Verder zijn mijn hobby’s:

Genieten van mijn 3 kleinkinderen, zijn mijn echte zonnestralen met een ondeugend randje.

Maken van banners waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Door mezelf aan te leren om website’s te maken, vroeger was dat frontpage en dat was een hele uitdaging maar doorzettingsvermogen heeft me zover gebracht dat een website altijd als creativiteit mij voldoening kan geven. Verder kijk ik heel graag mijn series zoals NCIS LA – NCIS – Law & Order SVU – Criminal Minds.

Dus ik hoop dat iedereen geniet van mijn smaak in de muziek op Hits4All waar ik een deel van ben geworden en hoop jullie te mogen verwelkomen tijdens mijn live shows.

Warme groetjes,

Dj LuckyEagle

Programma’s van DJ LuckyEagle :

Zaterdag   : The Golden Oldies Show

DJ Catmandrew:  M/V

Hi everyone.My name is Drew Taylor  from the United Kingdom and I am 68 years old

I grew up in the era of the pirate radio stations in the 1960s. I always wanted to join them but I was too young at that time. I finally  achieved my ambition of becoming a DJ on live radio in 2017, I play all genres and all decades on my shows but my favourite music has to be 60s and Motown. I am very spontaneous and may well jump on air anytime. Not saying  my shows are long but I have been called the Marathon Man for some time now. I post advance details of my shows in our Facebook group. My main project at the moment is  the A to Z  of the 60s  in which I  feature every artist who had a hit in the UK singles chart in the 1960s. I also present occasional tribute shows  to  artists who  have  just passed away. In addition I am open to presenting special shows featuring your favourite artists . I look forward  to entertaining you all soon on Hits4All 

Best wishes from Dj Catmandrew 

Programma’s van DJ Catmandrew :

Vrijdag  : The A to Z of the 60’s

DJ FlashBack: M/V

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Hans en zal onder de naam DJ Flashback gaan draaien bij Hits4all.
Ik ben geboren te Tilburg op 17 mei 1963. (een 50tig plusser dus)

Vanaf mijn jonge jeugd tot nu toe ben ik op verschillende vlakken actief geweest.

Ik heb aan veld en zaalvoetbal gedaan, heb op redelijk hoog niveau aan stijldansen gedaan en heb bij verschillende buurt en wijkcentra zelf dansles gegeven. Ook heb ik verschillende bestuursfuncties uitgeoefend bij verschillende organisaties. Door een oud kennis ben ik in de muziek terecht gekomen en heb in mijn jongere jaren in een band gezeten en ook gezongen op feesten en partijen. Ook heb ik disco gedraaid en voor een radiozender in Tilburg gedraaid.

De liefde voor muziek is toch weer gaan kriebelen, en vandaar dat ik weer besloten heb om te gaan draaien. Mijn voorkeur van muziek is zeer uitgebreid, maar de hoofdmoot ligt toch wel in de jaren 70, 80 en 90. Tijdens mijn uitzendingen op de zondagavond zal dus op die jaren ook de grootste focus liggen. Ik zal muziek gaan draaien van alle genre`s uit die jaren en zal elk uur tussendoor ook een drietal nummers draaien uit de top tien van de diverse Nederlandstalige hitlijsten. Uiteraard kunnen er tijdens mijn uitzending ook verzoekjes worden gedaan, en deze zal ik dan ook zeker meenemen.

Ik hoop op een fijne samenwerking met de collega dj`s en hoop alle luisteraars vele uren luisterplezier te kunnen geven.

Groetjes,
DJ Flashback (Hans)

Programma’s van DJ Flashback :

Zondag  : Music Comes Alive

Sluit Menu