DJ Hans:  M/V

Mijn naam is Hans Coort oftewel Dj Hans, en mijn passie is de muziek en ben blij dat ik dat met u kan delen. Begonnen is dit allemaal in 2014 toen mijn vrouw overleden was, ik zocht toen afleiding en ben toen begonnen met het maken van internetradio en dat is mij zo bevallen dat ik nu nog steeds plaatjes voor iedereen die het wil horen draai, maar natuurlijk ook voor mijzelf dit omdat ze altijd zeggen dat muziek het beste medicijn is als je het moeilijk hebt of herinneringen wilt ophalen. Zo voor nu even genoeg over mijn levensgeschiedenis .

Mijn muziek interesse is heel groot ik hou bijna wel van alle genres muziek zoals Oldies, Rock, Pop,  Country,  Ska en ook wel een beetje Nederlandstalig daarom verzorg ik ook één keer in de vier weken de Oranje Top 30, maar het meest hou ik nog van die lekkere Oldies met andere woorden muziek uit de jaren 60, 70, en 80. Ook kunt u bij iedere uitzending van mij verzoekjes aanvragen, de verzoekbox is altijd open ook ben ik altijd op de chat te vinden, Komt u er ook gezellig bij !!

Verder heb ik nog een grote hobby en dat is vissen, ik kan uren aan de waterkant zitten zonder ook maar iets te vangen.

Ik wens jullie heel veel luisterplezier tijdens mijn uitzendingen op Hits4all en hoop jullie daar dan ook weer snel te ontmoeten en kom ook eens langs op de Chat !

Muzikale Groetjes,
Dj Hans

Programma’s van DJ Hans :

Dinsdag       :  Swingend Door de Tijd
Donderdag  :  Een wereld van Muziek 
Zaterdag      :   Back in Time

DJ Koen:  M/V

Hallo ik ben Koen Lindeman op Hits4All beter bekend als u eigenwijze dj Koen vanuit Studio 64 bij Hits4all. Waarom eigenwijs ik draai zonder verzoekbox en mijn muziekstijl is vaak net even iets anders dan mijn collega.s hierbij Hits4all. Maar verder draai ik ook de 60, 70, 80, 90, 2000  kortom voor de vuist weg. 

Programma’s van DJ Koen :

Vrijdag         :  Draait voor de Vuist weg

DJ LuckyEagle: M/V

Beste luisteraars van hits4all.com 

Mijn naam  is Dj LuckyEagle en draai al een aantal jaren mee in de Dj wereld.Mijn voor keur is heerlijke Engelstalige oudjes  en doe dit met veel plezier. Mijn show is genaamd   ‘’ De Golden Oldies “

Uiteraard een verzoekje staat bij mij altijd voorop en zal alles er aan doen om dit te voldoen.

Graag doe ik wel eens speciale uitzendingen van artiesten en mocht je iets willen horen gebruik dan het email adres /contact op de website voor dit en uiteraard de artiest(en) en dit kom dan gewoon bij mij terecht.

Geniet van de muziek die ik ter horen breng en ik zie je graag bij mijn live shows.

Mijn show is op zondag avond van 18.00 – 20.00 uur.

Programma’s van DJ LuckyEagle :

Zondag  :  De Golden Oldies Show

DJ Harry :  M/V

Ik ben DJ-Harry. Muziek is een belangrijk deel van mijn leven, heb geen bepaalde voorkeur voor genres. Er zijn geen slechte zangers of zangeressen, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Mijn programma is een variatie van alle soorten muziek. Daar kunnen luisteraars natuurlijk bij helpen door hun favoriete nummers aan te vragen, die indien mogelijk zeker gedraaid zullen worden!

Te beluisteren elke Maandag  van 16.00 tot 18.00 uur met Jukebox Hits uit de 60’s/70’s/80’s Highway To The Music .
En iedere Vrijdag van 10.00 tot 12.00  met de Soul & Disco Show.

Programma’s van DJ Harry :

Maandag     : Highway To The Music
Woensda     : Highway To The Music
Donderdag  : Highway To The Music
Vrijdag         : Soul & Disco Show

DJ Ron :  M/V

Hallo, ik ben DJ-Ron. Ik hou van veel muzieksoorten vooral uit de 60’s, 70’s en 80’s. Mijn wekelijkse uitzendingen van  Music In The Air zijn iedere Maandag van 14.00 tot 16.00 Uur, en op Dinsdag van 10.00 tot 12.00 Uur. Het is altijd mogelijk om verzoekjes aan te vragen.

Tot ziens bij Hits4all!

Programma’s van DJ Ron :

Maandag  : Music In The Air
Dinsdag    : Music In The Air

DJ Marc van Dam :  M/V

Hallo ik ben dj marc van dam, een lange geleden ben in aanraking gekomen met radiomaken, zo rond mijn 18de deed ik al aan radiomaken op mijn Zolder met vrienden, nadien heb ik gedraaid op diverse radio’s. en ook de muziek verzorgd, later heb ik zelf met mijn vrouwtje Annick een internetradiostation opgericht, en dat hebben we jaren gedaan en  toen  was het even stil omdat ik mijn huisje moest verbouwen en inrichten, tot een tijdje geleden het weer begon te kriebelen,om weer radio te gaan maken, dit omdat radiomaken gewoon in mijn bloed zit !

Je kan mij beluisteren iedere. Donderdagavond van 18:00 tot 20:00 uur met het programma MusicPower, een programma met muziek uit de jaren 60,70,80,90 enz maar ook komen de nieuwe hits en Nederlandse nummers bod.

Heel veel luisterplezier,
Marc van Dam

Programma’s van DJ Marc van Dam :

Donderdag    : MusicPower

DJ Crazylucky :  M/V

Hey ik ben Dj Crazylucky een redelijk gekke belg maar gezond gek soms. Het hart op de tong of hoe zeggen ze dat en dat komt soms even raar over. het begon allemaal in 1969 vanaf met men geboorte deed ik niet anders dan wenen, ik werd blijkbaar stil van muziek en (advocaat de drank) toen ik 15 was ging ik helpen bij een lokale zender als telefonist en plaatjes zoeker. dat veranderde toen ik 16 was en zelf begon te presenteren mijn eerste show op de radio had de naam aan de hoek van de ronde tafel omdat er soms gasten(plaatselijke artiesten) kwamen die interview deden aan de tja tafel zonder hoek aan maar toch steeds net op de buiging zaten van de tafel ik zei altijd zet je daar maar aan de hoek…..En toen the big 18 wat een tijd toen werd ik gevraagd  voor een Discotheek (the smash Aalst) heel leuke tijden gehad toen ik 25 was leerde ik men ex vrouw kennen en dat veranderde mn leven en muziek kwam tijdelijk op de 2de plaats (hoewel ik toch altijd met muziek bezig was) dat heb ik toch een tijdje uitgehouden.na te trouwen scheiden je kent dat nam ik de draad weer op bij radio contact stilaan ging ik me terug specialiseren in het mixen en jingles maken. Als je vraagt ,en wat voor muziek draai je zoals dan gaat dat echt van classic’s tot heden. Ik zeg ook altijd je bent nooit te oud om nieuwe muziek of dingen bij te leren maar een grapje een grolletje dat zal er wel al eens in zitten in mij radio programma’s. En toen maakte ik kennis met internet radio.De eerste die was met Niels Enders die me de knepen van sam broadcast leerde kennen hij had ook soms zo van die dingen ken je dat liedje dat gaat (begon toen vals te zingen 😉 ) en vaak had ik iets van aja dat is dat hij zei toen ook jij bent gewoon een levende jukebox soms een paar woordjes en ik kan het liedje thuis brengen. Ik doe ook vaak feestjes fuiven trouwen en zo als Dj.En iedereen wacht op Het Crazy uurtje wat trouwens al veel langer ontstond dat bvb het foute uur van een andere bekende radio station waar ik trouwens tegenwoordig verantwoordelijk ben voor de nieuwe muziek. Sinds kort draai ik voor Hits4All ik moet zeggen daar voel ik mezelf weer op vorige zenders was dat al eens minder ik ben ook trotse vader van Jordy (zoon).die echt de streken heeft van zen vader hoor en sind 25 november 2018 officieel kenbaar gemaakt een relatie met echt een wonder vrouw die mij terug gekregen heeft zoals ik vroeger was gezond gek ik ben haar daar heel dankbaar voor.Ik hoop jullie zeker in 1 van men uitzending te verwelkomen en sta open voor verzoekjes.Dus kom je in mijn uitzending terrecht probeer dan even je zorgen te vergeten geniet dans zing mee maar niet te luid dat de buren niet klagen hé  en kom gerust ook eens langs voor onze andere dj’s die hier echt allemaal top zijn.

Programma’s van DJ Crazylucky :

Dinsdag     : De Diner Show
Woensdag : Start To Dance

DJ Dragons :  M/V

Hoi allemaal ik ben DJ-DRAGONS.

Mijn dj naam is bij de meeste luisteraars bekend als DJ Dragons waarom er een s bij achter staat…nou dat is gekomen omdat mijn dochter en ik altijd draakjes werden genoemd we maken altijd geintjes maar dan wel op een leuke manier.

Mijn favoriete muziek zijn vooral bekende hits uit de jaren 70.s 80.s 90.s
Ik heb al bij diverse internetradio stations gedraaid .
kwam via via bij Hits4all terecht en het bevalt me erg goed .
Het radioteam staat voor elkaar klaar en heel belangrijk een luisterend oor .

Sinds dat ik hart patiënt ben hebben ze mij voor 70% afgekeurd Dus mag ik niet meer werken wat ik wel heel veel mis. Het is aangeboren har afwijking 4 jaar terug geconstateerd. Terwijl ik altijd de dagelijkse dingen deed zoals werken/leuke dingen ondernemen/ genieten van leven. Ik geniet nu ook maar het is helaas wel beperkter dan voorheen.Dit omdat ik nu overal rekening mee moet houden wat ik nog wel en niet kan. Daarom vindt ik super leuk om deze hobby voort te zetten. Ben blij met deze team hier bij hits4all dat ik erbij mag wezen.

  • Mijn verdere hobby’s zijn :

    Internetradio 
    In huis en tuin klussen
    Klaar staan voor mensen die pc problemen hebben .

Ik zou zeggen kom gezellig luisteren naar mij .
En geniet van de variatie aan muziek wat te bieden heb.
Groetjes Dj-Dragons.

Programma’s van DJ Dragons :

Maandag     : DJ Dragons on Fire
Woensdag   : DJ Dragons on Fire

DJ Rudi :  M/V

Je moet maar Rudi Tukkers heten en uit Twente komen, dan doe ik mijn naam wel eer aan. Een echte Tukker met passie voor muziek. Ik ben woonachtig in Ootmarsum { Overijssel } dicht aan de duitse grens. Ben geboren op 26 september 1964, en gelukkig getrouwd met Ingrid. Ik heb 2 kids Jelle en Lobke die alle 2 al uit huis zijn. Mijn grootste vriendin is Jipsy mijn trouwe viervoeter een echt Schotse Collie met stamboom. Ben bijna mijn hele leven al zelfstandig ondernemer, en na een zwaar ongeval en een amputatie rijker ben ik een nieuw bedrijf begonnen in Ootmarsum, en wel een Kringloopwinkel { www.SKDT.nl } In dit bedrijf { de grootste van het oosten met ruim 4000 vierkante meter verkoop oppervlakte } heb ik rond de 50 personen op de werkvloer. Met dit bedrijf ondersteunen wij diverse goede doelen in de omringende gemeente’s. Mijn grootste hobby is muziek en dus radio maken. Ik was als kind van 13 jaar al bezig met geheime zenders tot aan mijn 50 ste. Zender waar wij mee draaiden was ons nooit te groot waar ze in Twente ook om bekend staan. Met 15 kw en masten van 100 meter hoog met 6 richt antennes erin hebben wij grote afstanden weten te bereiken zoals Denemarken, Engeland en Belgie. Nu maak ik al jaren programma’s vanuit mijn thuis studio die van alle gemakken is voorzien.  Mijn radio programma The Late Night Show is een mix van 70, 80, 90 en nu, maar goede zwoele club muziek zal ook zeker voorbij komen met geweldige hits van toen en nu. Ik hoop u snel te begroeten bij 1 van mijn shows. Graag tot ziens bij The Late Night Show

Programma’s van DJ Rudi :

Maandag Dinsdag en Woensdag met The Late Night Show

DJ Ronald van Mast :  M/V

Even voorstellen: Ik ben Ronald Houwing, Artiesten naam is Ronald van de Mast (Gevallen) van 1976 tot 1999 actief met o.a. radio, Radio team opgezet, ofshore radio enz. vanaf 1999 tot 2001 commerciële radio in Noord Holland (alles boven zaandam) En daarna gestopt door mijn huidige werk. Maar het blijft trekken.Ik heb niet de apparatuur die ik zou willen hebben maar ik ga het een en ander testen en wil dan toch on-line.

door mijn werk met dubbel onregelmatigheid kan ik niet draaien op vaste uren, Ik wil dus een Pop-Up programma maken en het ook zo gaan noemen. Nog vragen?

Programma’s van DJ Ronald van Mast :

Vrijdag – PopUp.

DJ Uprising :  M/V

Hallo mijn dj naam is DJ Uprising.

Ben heel mijn leven met muziek bezig waarvan het grootste gedeelte luisteren naar muziek is geweest. Sind meerdere jaren heb ik ontdekt dat ik het heel leuk vind om een dj te zijn. Volgens diverse luisteraars kan je mijn plezier in muziek terugvinden in mijn programma’s. De muziek keuze van mij is heel breed dit kan gaan vanaf Nederlands tot en met Trance en alles wat er tussen in komt. Bij diverse radio stations als dj geweest, ben er achter gekomen dat Hits4all het beste bij mij past als dj maar ook als persoon.

Ben je nieuwsgierig geworden kom dan eens een keer luisteren ik draai elke dinsdag middag vanaf 13:00 tot en met 16:00 op radio Hits4all.

Programma’s van DJ Uprising :

Dinsdag – Let the Music Play
Vrijdag   – Let the Music Play

DJ Corné :  M/V

Mijn naam is Corné,

Ik ben 59 jaar en woonachtig in Sassenheim. Ik ben 40 jaar internationaal chauffeur geweest tot 2 jaar geleden ongeveer. Ik ben nu afgekeurd doordat mijn hart ermee stopte. Maar ik ben er nog, en dat telt.

Mijn muziek programma heet Roller Coaster, omdat mijn muziek alle kanten op gaat, net als in een achtbaan. Dus van klassiek tot hardrock en van country tot modern. Maar een Nederlands talig kan ook nog. De verzoekbox is bij mij meestal geopend, zodat jij je plaatjes aan kan vragen. Ik zal proberen alle verzoekjes te draaien. Heb ik ‘m niet, dan is het voor volgende week. Kijk ook eens in onze chatbox. Gezellig chatten in onze chatbox. Veel plezier op Hits4All.

Programma’s van DJ Corné :

Vrijdag – Roller Coaster

DJ Rikie: M/V

Beste luisteraars van hits4all.com

Hallo ik ben DJ Rikie. De liefde voor muziek is ontstaan tijdens mijn jeugd. En is niet meer weg te denken uit mijn leven. Na jaren bij een radio station hand en span diensten te hebben gedaan. Word het voor mij tijd om mijn muziek als dj aan iedereen te laten horen. Mijn muziek keus is heel breed. Alleen van piraten muziek ben ik totaal niet gecharmeerd.

Mijn show is op Woensdag  van 14.00 – 16.00 uur.

Programma’s van DJ Rikie :

Woensdag  : Walhalla van de Hits