DJ Hans:  M/V

Mijn naam is Hans Coort oftewel Dj Hans, en mijn passie is de muziek en ben blij dat ik dat met u kan delen. Begonnen is dit allemaal in 2014 toen mijn vrouw overleden was, ik zocht toen afleiding en ben toen begonnen met het maken van internetradio en dat is mij zo bevallen dat ik nu nog steeds plaatjes voor iedereen die het wil horen draai, maar natuurlijk ook voor mijzelf dit omdat ze altijd zeggen dat muziek het beste medicijn is als je het moeilijk hebt of herinneringen wilt ophalen. Zo voor nu even genoeg over mijn levensgeschiedenis .

Mijn muziek interesse is heel groot ik hou bijna wel van alle genres muziek zoals Oldies, Rock, Pop,  Country,  Ska en ook wel een beetje Nederlandstalig daarom verzorg ik ook één keer in de vier weken de Oranje Top 30, maar het meest hou ik nog van die lekkere Oldies met andere woorden muziek uit de jaren 60, 70, en 80. Ook kunt u bij iedere uitzending van mij verzoekjes aanvragen, de verzoekbox is altijd open ook ben ik altijd op de chat te vinden, Komt u er ook gezellig bij !!

Verder heb ik nog een grote hobby en dat is vissen, ik kan uren aan de waterkant zitten zonder ook maar iets te vangen.

Ik wens jullie heel veel luisterplezier tijdens mijn uitzendingen op Hits4all en hoop jullie daar dan ook weer snel te ontmoeten en kom ook eens langs op de Chat !

Muzikale Groetjes,
Dj Hans

Programma’s van DJ Hans :

Dinsdag       :  Swingend Door de Tijd
Donderdag  :  Een wereld van Muziek 
Zaterdag      :   Back in Time

DJ Koen:  M/V

Hallo ik ben Koen Lindeman op Hits4All beter bekend als u eigenwijze dj Koen vanuit Studio 64 bij Hits4all. Waarom eigenwijs ik draai zonder verzoekbox en mijn muziekstijl is vaak net even iets anders dan mijn collega.s hierbij Hits4all. Maar verder draai ik ook de 60, 70, 80, 90, 2000  kortom voor de vuist weg. 

Programma’s van DJ Koen :

Vrijdag         :  Draait voor de Vuist weg

DJ Harry :  M/V

Ik ben DJ-Harry. Muziek is een belangrijk deel van mijn leven, heb geen bepaalde voorkeur voor genres. Er zijn geen slechte zangers of zangeressen, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Mijn programma is een variatie van alle soorten muziek. Daar kunnen luisteraars natuurlijk bij helpen door hun favoriete nummers aan te vragen, die indien mogelijk zeker gedraaid zullen worden!

Te beluisteren elke Maandag  van 16.00 tot 18.00 uur met Jukebox Hits uit de 60’s/70’s/80’s Highway To The Music .
En iedere Vrijdag van 10.00 tot 12.00  met de Soul & Disco Show.

Programma’s van DJ Harry :

Maandag     : Highway To The Music
Woensda     : Highway To The Music
Donderdag  : Highway To The Music
Vrijdag         : Soul & Disco Show

DJ Ron :  M/V

Hallo, ik ben DJ-Ron. Ik hou van veel muzieksoorten vooral uit de 60’s, 70’s en 80’s. Mijn wekelijkse uitzendingen van  Music In The Air zijn iedere Maandag van 14.00 tot 16.00 Uur, en op Dinsdag van 10.00 tot 12.00 Uur. Het is altijd mogelijk om verzoekjes aan te vragen.

Tot ziens bij Hits4all!

Programma’s van DJ Ron :

Maandag  : Music In The Air
Dinsdag    : Music In The Air

DJ Dragons :  M/V

Hoi allemaal ik ben DJ-DRAGONS.

Mijn dj naam is bij de meeste luisteraars bekend als DJ Dragons waarom er een s bij achter staat…nou dat is gekomen omdat mijn dochter en ik altijd draakjes werden genoemd we maken altijd geintjes maar dan wel op een leuke manier.

Mijn favoriete muziek zijn vooral bekende hits uit de jaren 70.s 80.s 90.s
Ik heb al bij diverse internetradio stations gedraaid .
kwam via via bij Hits4all terecht en het bevalt me erg goed .
Het radioteam staat voor elkaar klaar en heel belangrijk een luisterend oor .

Sinds dat ik hart patiënt ben hebben ze mij voor 70% afgekeurd Dus mag ik niet meer werken wat ik wel heel veel mis. Het is aangeboren har afwijking 4 jaar terug geconstateerd. Terwijl ik altijd de dagelijkse dingen deed zoals werken/leuke dingen ondernemen/ genieten van leven. Ik geniet nu ook maar het is helaas wel beperkter dan voorheen.Dit omdat ik nu overal rekening mee moet houden wat ik nog wel en niet kan. Daarom vindt ik super leuk om deze hobby voort te zetten. Ben blij met deze team hier bij hits4all dat ik erbij mag wezen.

  • Mijn verdere hobby’s zijn :

    Internetradio 
    In huis en tuin klussen
    Klaar staan voor mensen die pc problemen hebben .

Ik zou zeggen kom gezellig luisteren naar mij .
En geniet van de variatie aan muziek wat te bieden heb.
Groetjes Dj-Dragons.

Programma’s van DJ Dragons :

Maandag     : DJ Dragons on Fire
Woensdag   : DJ Dragons on Fire

DJ Ronald van Mast :  M/V

Even voorstellen: Ik ben Ronald Houwing, Artiesten naam is Ronald van de Mast (Gevallen) van 1976 tot 1999 actief met o.a. radio, Radio team opgezet, ofshore radio enz. vanaf 1999 tot 2001 commerciële radio in Noord Holland (alles boven zaandam) En daarna gestopt door mijn huidige werk. Maar het blijft trekken.Ik heb niet de apparatuur die ik zou willen hebben maar ik ga het een en ander testen en wil dan toch on-line.

door mijn werk met dubbel onregelmatigheid kan ik niet draaien op vaste uren, Ik wil dus een Pop-Up programma maken en het ook zo gaan noemen. Nog vragen?

Programma’s van DJ Ronald van Mast :

Vrijdag – PopUp.

DJ Uprising :  M/V

Hallo mijn dj naam is DJ Uprising.

Ben heel mijn leven met muziek bezig waarvan het grootste gedeelte luisteren naar muziek is geweest. Sind meerdere jaren heb ik ontdekt dat ik het heel leuk vind om een dj te zijn. Volgens diverse luisteraars kan je mijn plezier in muziek terugvinden in mijn programma’s. De muziek keuze van mij is heel breed dit kan gaan vanaf Nederlands tot en met Trance en alles wat er tussen in komt. Bij diverse radio stations als dj geweest, ben er achter gekomen dat Hits4all het beste bij mij past als dj maar ook als persoon.

Ben je nieuwsgierig geworden kom dan eens een keer luisteren ik draai elke dinsdag middag vanaf 13:00 tot en met 16:00 op radio Hits4all.

Programma’s van DJ Uprising :

Dinsdag – Let the Music Play
Zondag   – Let the Music Play

DJ Corné :  M/V

Mijn naam is Corné,

Ik ben 59 jaar en woonachtig in Sassenheim. Ik ben 40 jaar internationaal chauffeur geweest tot 2 jaar geleden ongeveer. Ik ben nu afgekeurd doordat mijn hart ermee stopte. Maar ik ben er nog, en dat telt.

Mijn muziek programma heet Roller Coaster, omdat mijn muziek alle kanten op gaat, net als in een achtbaan. Dus van klassiek tot hardrock en van country tot modern. Maar een Nederlands talig kan ook nog. De verzoekbox is bij mij meestal geopend, zodat jij je plaatjes aan kan vragen. Ik zal proberen alle verzoekjes te draaien. Heb ik ‘m niet, dan is het voor volgende week. Kijk ook eens in onze chatbox. Gezellig chatten in onze chatbox. Veel plezier op Hits4All.

Programma’s van DJ Corné :

Vrijdag – Roller Coaster

DJ Rikie: M/V

Beste luisteraars van hits4all.com

Hallo ik ben DJ Rikie. De liefde voor muziek is ontstaan tijdens mijn jeugd. En is niet meer weg te denken uit mijn leven. Na jaren bij een radio station hand en span diensten te hebben gedaan. Word het voor mij tijd om mijn muziek als dj aan iedereen te laten horen. Mijn muziek keus is heel breed. Alleen van piraten muziek ben ik totaal niet gecharmeerd.

Mijn show is op Woensdag  van 14.00 – 16.00 uur.

Programma’s van DJ Rikie :

Woensdag  : Walhalla van de Hits

DJ Henk Dijkstra :  M/V

Hij is geboren en getogen in het Friese Heerenveen. En had vanaf jonge leeftijd al grote interesse in het maken van radio.
Op zijn jongenskamer maakte hij zelfs een echte radiostudio. Vanaf 18 jaar rondgekeken bij de lokale radiozender.
Dit was helaas niet zo zijn ding. Hierdoor werd de ambitie om zelf radio te maken tijdelijk in de koelkast gezet.
Als vrachtwagenchauffeur reed hij op Frankrijk. De Franse radio viel erg tegen. Hij had een plan om zijn eigen Skyradio podcasts te gaan maken. Hij kocht een mixer. Uiteraard enkel bedoeld voor eigen gebruik. Zover is het nooit gekomen. Hij hoorde over KX-radio. Zij hadden leuke programma’s en alles was te podcasten. Dus Henk was voorzien.KX-radio had ook een programma waar hij live naar luisterde. In dit programma kon je chatten. De radiomaker hoorde dat Henk zijn eigen mixer had en bood aan om samen een programma te maken. Zijn oude liefde leefde op. Henk maakte zijn eigen podcasts die ook populair waren bij zijn radiovrienden.

 

Programma’s van DJ Henk Dijkstra :

Zondag  : De Roeliboelie Show