DJ Hans:  M/V

Mijn naam is Hans Coort oftewel Dj Hans, en mijn passie is de muziek en ben blij dat ik dat met u kan delen. Begonnen is dit allemaal in 2014 toen mijn vrouw overleden was, ik zocht toen afleiding en ben toen begonnen met het maken van internetradio en dat is mij zo bevallen dat ik nu nog steeds plaatjes voor iedereen die het wil horen draai, maar natuurlijk ook voor mijzelf dit omdat ze altijd zeggen dat muziek het beste medicijn is als je het moeilijk hebt of herinneringen wilt ophalen. Zo voor nu even genoeg over mijn levensgeschiedenis .

Mijn muziek interesse is heel groot ik hou bijna wel van alle genres muziek zoals Oldies, Rock, Pop,  Country,  Ska en ook wel een beetje Nederlandstalig daarom verzorg ik ook één keer in de vier weken de Oranje Top 30, maar het meest hou ik nog van die lekkere Oldies met andere woorden muziek uit de jaren 60, 70, en 80. Ook kunt u bij iedere uitzending van mij verzoekjes aanvragen, de verzoekbox is altijd open ook ben ik altijd op de chat te vinden, Komt u er ook gezellig bij !!

Verder heb ik nog een grote hobby en dat is vissen, ik kan uren aan de waterkant zitten zonder ook maar iets te vangen.

Ik wens jullie heel veel luisterplezier tijdens mijn uitzendingen op Hits4all en hoop jullie daar dan ook weer snel te ontmoeten en kom ook eens langs op de Chat !

Muzikale Groetjes,
Dj Hans

Programma’s van DJ Hans :

Dinsdag       :  Swingend Door de Tijd
Donderdag  :  Een wereld van Muziek 
Zaterdag      :   Back in Time

DJ Koen:  M/V

Hallo ik ben Koen Lindeman op Hits4All beter bekend als u eigenwijze dj Koen vanuit Studio 64 bij Hits4all. Waarom eigenwijs ik draai zonder verzoekbox en mijn muziekstijl is vaak net even iets anders dan mijn collega.s hierbij Hits4all. Maar verder draai ik ook de 60, 70, 80, 90, 2000  kortom voor de vuist weg. 

Programma’s van DJ Koen :

Vrijdag         :  Draait voor de Vuist weg

DJ Harry :  M/V

Ik ben DJ-Harry. Muziek is een belangrijk deel van mijn leven, heb geen bepaalde voorkeur voor genres. Er zijn geen slechte zangers of zangeressen, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Mijn programma is een variatie van alle soorten muziek. Daar kunnen luisteraars natuurlijk bij helpen door hun favoriete nummers aan te vragen, die indien mogelijk zeker gedraaid zullen worden!

Te beluisteren elke Maandag  van 16.00 tot 18.00 uur met Jukebox Hits uit de 60’s/70’s/80’s Highway To The Music .
En iedere Vrijdag van 10.00 tot 12.00  met de Soul & Disco Show.

Programma’s van DJ Harry :

Maandag     : Highway To The Music
Woensda     : Highway To The Music
Donderdag  : Highway To The Music
Vrijdag         : Soul & Disco Show

DJ Ron :  M/V

Hallo, ik ben DJ-Ron. Ik hou van veel muzieksoorten vooral uit de 60’s, 70’s en 80’s. Mijn wekelijkse uitzendingen van  Music In The Air zijn iedere Maandag van 14.00 tot 16.00 Uur, en op Dinsdag van 10.00 tot 12.00 Uur. Het is altijd mogelijk om verzoekjes aan te vragen.

Tot ziens bij Hits4all!

Programma’s van DJ Ron :

Maandag  : Music In The Air
Dinsdag    : Music In The Air

DJ Marc van Dam :  M/V

Hallo ik ben dj marc van dam, een lange geleden ben in aanraking gekomen met radiomaken, zo rond mijn 18de deed ik al aan radiomaken op mijn Zolder met vrienden, nadien heb ik gedraaid op diverse radio’s. en ook de muziek verzorgd, later heb ik zelf met mijn vrouwtje Annick een internetradiostation opgericht, en dat hebben we jaren gedaan en  toen  was het even stil omdat ik mijn huisje moest verbouwen en inrichten, tot een tijdje geleden het weer begon te kriebelen,om weer radio te gaan maken, dit omdat radiomaken gewoon in mijn bloed zit !

Je kan mij beluisteren iedere. Donderdagavond van 18:00 tot 20:00 uur met het programma MusicPower, een programma met muziek uit de jaren 60,70,80,90 enz maar ook komen de nieuwe hits en Nederlandse nummers bod.

Heel veel luisterplezier,
Marc van Dam

Programma’s van DJ Marc van Dam :

Donderdag    : MusicPower

DJ Crazylucky :  M/V

Hey ik ben Dj Crazylucky een redelijk gekke belg maar gezond gek soms. Het hart op de tong of hoe zeggen ze dat en dat komt soms even raar over. het begon allemaal in 1969 vanaf met men geboorte deed ik niet anders dan wenen, ik werd blijkbaar stil van muziek en (advocaat de drank) toen ik 15 was ging ik helpen bij een lokale zender als telefonist en plaatjes zoeker. dat veranderde toen ik 16 was en zelf begon te presenteren mijn eerste show op de radio had de naam aan de hoek van de ronde tafel omdat er soms gasten(plaatselijke artiesten) kwamen die interview deden aan de tja tafel zonder hoek aan maar toch steeds net op de buiging zaten van de tafel ik zei altijd zet je daar maar aan de hoek…..En toen the big 18 wat een tijd toen werd ik gevraagd  voor een Discotheek (the smash Aalst) heel leuke tijden gehad toen ik 25 was leerde ik men ex vrouw kennen en dat veranderde mn leven en muziek kwam tijdelijk op de 2de plaats (hoewel ik toch altijd met muziek bezig was) dat heb ik toch een tijdje uitgehouden.na te trouwen scheiden je kent dat nam ik de draad weer op bij radio contact stilaan ging ik me terug specialiseren in het mixen en jingles maken. Als je vraagt ,en wat voor muziek draai je zoals dan gaat dat echt van classic’s tot heden. Ik zeg ook altijd je bent nooit te oud om nieuwe muziek of dingen bij te leren maar een grapje een grolletje dat zal er wel al eens in zitten in mij radio programma’s. En toen maakte ik kennis met internet radio.De eerste die was met Niels Enders die me de knepen van sam broadcast leerde kennen hij had ook soms zo van die dingen ken je dat liedje dat gaat (begon toen vals te zingen 😉 ) en vaak had ik iets van aja dat is dat hij zei toen ook jij bent gewoon een levende jukebox soms een paar woordjes en ik kan het liedje thuis brengen. Ik doe ook vaak feestjes fuiven trouwen en zo als Dj.En iedereen wacht op Het Crazy uurtje wat trouwens al veel langer ontstond dat bvb het foute uur van een andere bekende radio station waar ik trouwens tegenwoordig verantwoordelijk ben voor de nieuwe muziek. Sinds kort draai ik voor Hits4All ik moet zeggen daar voel ik mezelf weer op vorige zenders was dat al eens minder ik ben ook trotse vader van Jordy (zoon).die echt de streken heeft van zen vader hoor en sind 25 november 2018 officieel kenbaar gemaakt een relatie met echt een wonder vrouw die mij terug gekregen heeft zoals ik vroeger was gezond gek ik ben haar daar heel dankbaar voor.Ik hoop jullie zeker in 1 van men uitzending te verwelkomen en sta open voor verzoekjes.Dus kom je in mijn uitzending terrecht probeer dan even je zorgen te vergeten geniet dans zing mee maar niet te luid dat de buren niet klagen hé  en kom gerust ook eens langs voor onze andere dj’s die hier echt allemaal top zijn.

Programma’s van DJ Crazylucky :

Dinsdag    : De Diner Show

DJ Dragons :  M/V

Hoi allemaal ik ben DJ-DRAGONS.

Mijn dj naam is bij de meeste luisteraars bekend als DJ Dragons waarom er een s bij achter staat…nou dat is gekomen omdat mijn dochter en ik altijd draakjes werden genoemd we maken altijd geintjes maar dan wel op een leuke manier.

Mijn favoriete muziek zijn vooral bekende hits uit de jaren 70.s 80.s 90.s
Ik heb al bij diverse internetradio stations gedraaid .
kwam via via bij Hits4all terecht en het bevalt me erg goed .
Het radioteam staat voor elkaar klaar en heel belangrijk een luisterend oor .

Sinds dat ik hart patiënt ben hebben ze mij voor 70% afgekeurd Dus mag ik niet meer werken wat ik wel heel veel mis. Het is aangeboren har afwijking 4 jaar terug geconstateerd. Terwijl ik altijd de dagelijkse dingen deed zoals werken/leuke dingen ondernemen/ genieten van leven. Ik geniet nu ook maar het is helaas wel beperkter dan voorheen.Dit omdat ik nu overal rekening mee moet houden wat ik nog wel en niet kan. Daarom vindt ik super leuk om deze hobby voort te zetten. Ben blij met deze team hier bij hits4all dat ik erbij mag wezen.

  • Mijn verdere hobby’s zijn :

    Internetradio 
    In huis en tuin klussen
    Klaar staan voor mensen die pc problemen hebben .

Ik zou zeggen kom gezellig luisteren naar mij .
En geniet van de variatie aan muziek wat te bieden heb.
Groetjes Dj-Dragons.

Programma’s van DJ Dragons :

Maandag     : DJ Dragons on Fire
Woensdag   : DJ Dragons on Fire

DJ LuckyEagle :  M/V

Hoi Allemaal

Mijn naam als DJ is Dj LuckyEagle en ik draai al een aantal jaartjes als Dj. Graag geef ik de voorkeur aan de Engelstalige Oldies vandaar mijn show ook Golden Oldies de naam is. Uiteraard gaat een verzoekje die aangevraagd wordt altijd bij me voor en mocht ik het onverhoopt niet hebben dan probeer ik een alternatief te vinden voor je die er zo dicht mogelijk bij in de buurt komt.

Ik doe ook graag bepaalde specials dus als je een artiest of groep eens wil horen als een volledige show dan kan je het altijd voorstellen aan mij.

Mijn show draai ik op de Zondag Avond van 20.00 tot 22.30 uur.

Ik wens iedereen heel veel luisterplezier tijdens mijn shows.

Dj LuckyEagle

Tot ziens bij Hits4all!

Programma van DJ LuckyEagle :

Zondag : Golden Oldies Show