Speciale Uitzending Hits4all 2 Jaar

Beste luisteraars en Facebook vrienden van Hits4all. Aanstaande  Zondag 1 November 2020 is het weer feest want op die dag bestaat ons station alweer 2 jaar . Op deze dag zullen wij een speciaal programma draaien met ieder uur een andere Dj en tijdens deze speciale uitzending zal er ieder uur een ander genre muziek gedraaid worden. Op deze dag kunt u geen verzoekjes aanvragen . Wij zullen starten met de speciale uitzending om 12.00 uur s’middags  en we gaan door tot 24.00 uur . U bent natuurlijk van harte welkom om deze dag samen met ons te vieren.

Met vriendelijke groet.
Het team van Hits4all
 

Nonstop Verzoekplaat Aanvragen :

Het is ook mogelijk als er geen DJ live is om een verzoek plaat aan te vragen, gebruik hiervoor de rode button NonStop Verzoekplaat. Dit voegt weer iets extra’s toe aan onze website van hits4all. De keuze is groot en u kunt kiezen uit meer dan 2500 titels en het zullen er nog veel meer gaan worden, en let op ze zijn van een zeer goede kwaliteit. Ook worden er regelmatig weer tracks verwijderd en daar voor in de plaats weer nieuwe tacks voor terug geplaatst.

Hits4all Is Altijd Vernieuwend veel plezier allemaal op ons station.

Meer Over  Hits4All :

Hits4All Internet radio vanuit Canada verzorgt 24 uur per dag 7 dagen per week muziek, overdag zijn er vooral live Dj’s  die u voorzien van heerlijke muziek. Op de uren dat er geen Live Dj’s zijn kunt u nog steeds genieten van de lekkerste muziek via onze Auto DJ.  De live programma’s worden verzorgd vanaf verschillende locaties alles wordt gestreamd naar de hoofdserver en zo verdeeld over het internet. Bij ons hoort u iedere dag de mooiste internationale muziek van toen en nu! Onze DJ’s staan garant voor mooiste muziek want dat is tenslotte wat wij graag met jullie willen delen. Sommige DJ’s hebben ook altijd de verzoek box aanstaan zodat u ook een mooi plaatje voor u  of voor iemand anders kan aanvragen. Wij draaien vooral Muziek uit de jaren 60, 70 , 80, en 90 natuurlijk komen er ook wel moderne nummers voorbij maar het grotendeels is Golden Oldies uit de tijd dat er nog echte muziek werd gemaakt

Wij zoeken nog DJ’s :

We hebben nog plek op zeer aantrekkelijke tijden

Maandag……08:00t/m14:00 Uur
Dinsdag……..08:00 t/m 10:00 Uur / 17:00 t/m 20:00 Uur
Woensdag….08:00 t/m10:00 Uur /17:00 t/m 18:00 Uur
Donderdag…08:00 t/m10:00 Uur / 12:00 t/m 18:00 Uur
Vrijdag……….08:00t/m10:00 Uur/17:00 t/m19:00 Uur
Zaterdag……00:00t/m20:00 Uur
Zondag……..00:00t/m10:00 Uur / 12:00 t/m20:00 Uur

Natuurlijk als u in de nacht wilt uitzenden dan is dat ook mogelijk op Hits4all .

Voorheen lieten we de middagen open staan om te testen maar dat is niet meer nodig aangezien we nu een Aparte test stream hebben en daarom het programma volledig kunnen gaan vullen.

Lijkt het jou wat en heb je al ervaring met het draaien op een radiostation neem dan contact met ons op Je bent van harte welkom …zolang je maar geen piraten muziek draait, want Hits4all is meer van de Hits van Toen en Nu uit meer dan 50 jaar pop historie, dat is waarom de luisteraars naar ons station toe komen om te luisteren.

Voor een Klein bedrag per maand hoort u ook bij het team.
U kunt eerst twee weken kosteloos op proef draaien, daarna maken wij elkaar kenbaar of we doorgaan met elkaar.

Wacht niet en stuur ons vandaag nog een Email  klik hieronder op Email Ons

DJ Magictrance : Email Ons

Hits4All Live Gestreamd Vanuit Canada :

Hits4all.com is een station gestationeerd in Canada,  wij zijn een onderdeel van Toronto Cast en werken wij ook volgens de regels zoals ze in Canada gelden, wij zijn gewoon een legaal station  en vallen onder Socan .

Wij richten ons vooral op de Nederlanders die wonen in Canada. Natuurlijk is ons stations wel wereldwijd te beluisteren dus iedereen is welkom. Wij wensen dus iedereen heel veel luisterplezier waar ze dan ook vandaan komen.