Meer Over  Hits4All :

Hits4All Internet radio vanuit Canada verzorgt 24 uur per dag 7 dagen per week muziek, overdag zijn er vooral live Dj’s  die u voorzien van heerlijke muziek. Op de uren dat er geen Live Dj’s zijn kunt u nog steeds genieten van de lekkerste muziek via onze Auto DJ.  De live programma’s worden verzorgd vanaf verschillende locaties alles wordt gestreamd naar de hoofdserver en zo verdeeld over het internet. Bij ons hoort u iedere dag de mooiste internationale muziek van toen en nu! Onze DJ’s staan garant voor mooiste muziek want dat is tenslotte wat wij graag met jullie willen delen. Sommige DJ’s hebben ook altijd de verzoek box aanstaan zodat u ook een mooi plaatje voor u  of voor iemand anders kan aanvragen. Wij draaien vooral Muziek uit de jaren 60, 70 , 80, en 90 natuurlijk komen er ook wel moderne nummers voorbij. Dankzij de dj’s komen er allerlei verschillende genres voorbij.

  • Ben jij een DJ met ervaring en een goede internetverbinding en ben je toevallig nog op zoek naar een leuk station om te draaien ? ...dan is dit jouw kans want wij van Hits4all.com zijn nog op zoek naar een aantal DJ's die de uren kunnen gaan opvullen die nog vrij zijn, en het mooie is in het weekend zijn er nog vele uren beschikbaar en dat zijn toch vaak de uren die DJ's zoeken om te draaien. De muziek die jij draait beslis je zelf....wij draaien veelal Engelstalige muziek maar Nederlandstalig mag ook. Ook de keuze om wel met verzoek of zonder verzoekbox te draaien ligt bij jou...ook is er een chatbox als je die eventueel wilt gebruiken.....voor een klein bedrag per maand kun jij bij dit team horen en jouw muziek delen met de luisteraars....Neem contact op met DJ Hans en hopelijk horen we jou snel op dit station.

Deze Uren Zijn Nog Allemaal Beschikbaar

Maandag van 10 tot 14 uur en van  22 tot 24 Uur
Dinsdag van 15 tot 16 uur  en van 18 tot 24 Uur
Woensdag van 12 tot 14 Uur en van 16 tot 20  en 22 tot 24 Uur
Donderdag van 12 tot 16 uur en van 20 tot 24 Uur
Vrijdag van 14 tot 19 uur
Zaterdag van 00 tot 16 uur en van 18 tot 24 Uur
Zondag van 00 tot 10 uur en van  12 tot 18 en 22 tot 24 Uur

Hits4All Live Gestreamd Vanuit Canada :

Hits4all.com is een station gestationeerd in Canada,  wij zijn een onderdeel van Toronto Cast en werken wij ook volgens de regels zoals ze in Canada gelden, wij zijn gewoon een legaal station  en vallen onder Socan .

Wij richten ons vooral op de Nederlanders die wonen in Canada. Natuurlijk is ons stations wel wereldwijd te beluisteren dus iedereen is welkom. Wij wensen dus iedereen heel veel luisterplezier waar ze dan ook vandaan komen.