• Ben jij een DJ met ervaring en een goede internetverbinding en ben je toevallig nog op zoek naar een leuk station om te draaien ? ...dan is dit jouw kans want wij van Hits4all.com zijn nog op zoek naar een aantal DJ's die de uren kunnen gaan opvullen die nog vrij zijn, en het mooie is in het weekend zijn er nog vele uren beschikbaar en dat zijn toch vaak de uren die DJ's zoeken om te draaien. De muziek die jij draait beslis je zelf....wij draaien veelal Engelstalige muziek maar Nederlandstalig mag ook maar geen piratenmuziek, daarin onderscheiden we ons van andere stations...ook de keuze om wel met verzoek of zonder verzoekbox te draaien ligt bij jou...ook is er een chatbox als je die eventueel wilt gebruiken.....voor een klein bedrag per maand kun jij bij dit team horen en jouw muziek delen met de luisteraars....Neem contact op met DJ Hans en hopelijk horen we jou snel op dit station.

Deze Uren Zijn Nog Allemaal Beschikbaar

Maandag van 10 tot 14 uur

Dinsdag van 13 tot 16 uur
Woensdag van 12 tot 18 uur  en van 19 tot 20 Uur
Donderdag van 12 tot 15 uur en van 22 tot 24 Uur
Vrijdag van 14 tot 21 uur
Zaterdag van 00 tot 20 uur 
Zondag van 00 tot 20 uur

Het laatste nieuws op Hits4all

Kijk Live Mee In De Studio’s
Er zijn op dit moment 2 DJ’s die ook uitzenden met Beeld en Geluid, en dat zijn DJ Rudi en DJ AmaHoela..natuurlijk is er alleen beeld tijdens hun live uitzendingen, klik op een van de rode buttons hieronder en kijk dan  live mee in de Studios van DJ Rudi en DJ AmaHoela.

Iedere Maandag, Dinsdag en Woensdag
22:00 t/m 24:00 Uur DJ Rudi – The Late Night Show

Tijdelijk Geen Uitzendingen Van DJ AmaHoela

Meer Over  Hits4All :

Hits4All Internet radio vanuit Canada verzorgt 24 uur per dag 7 dagen per week muziek, overdag zijn er vooral live Dj’s  die u voorzien van heerlijke muziek. Op de uren dat er geen Live Dj’s zijn kunt u nog steeds genieten van de lekkerste muziek via onze Auto DJ.  De live programma’s worden verzorgd vanaf verschillende locaties alles wordt gestreamd naar de hoofdserver en zo verdeeld over het internet. Bij ons hoort u iedere dag de mooiste internationale muziek van toen en nu! Onze DJ’s staan garant voor mooiste muziek want dat is tenslotte wat wij graag met jullie willen delen. Sommige DJ’s hebben ook altijd de verzoek box aanstaan zodat u ook een mooi plaatje voor u  of voor iemand anders kan aanvragen. Wij draaien vooral Muziek uit de jaren 60, 70 , 80, en 90 natuurlijk komen er ook wel moderne nummers voorbij maar het grotendeels is Golden Oldies uit de tijd dat er nog echte muziek werd gemaakt

Hits4All Live Gestreamd Vanuit Canada :

Hits4all.com is een station gestationeerd in Canada,  wij zijn een onderdeel van Toronto Cast en werken wij ook volgens de regels zoals ze in Canada gelden, wij zijn gewoon een legaal station  en vallen onder Socan .

Wij richten ons vooral op de Nederlanders die wonen in Canada. Natuurlijk is ons stations wel wereldwijd te beluisteren dus iedereen is welkom. Wij wensen dus iedereen heel veel luisterplezier waar ze dan ook vandaan komen.