Nieuw De Nonstop Verzoek Box :

Ook is het mogelijk als er geen DJ draait om toch een verzoek plaat aan te vragen via de button Non Stop Verzoekplaat. Dit voegt weer iets extra’s toe aan onze website van hits4all. De keuze is groot en u kunt kiezen uit meer dan 1000 titels en het zullen er nog veel meer gaan worden, en let op ze zijn van een zeer goede kwaliteit. Ook worden er regelmatig weer tracks verwijderd en daar voor in de plaats weer nieuwe tacks voor terug geplaatst.

Hits4all Is Altijd Vernieuwend veel plezier allemaal op ons station.

Meer Over  Hits4All :

Hits4All Internet radio vanuit Canada verzorgt 24 uur per dag 7 dagen per week muziek, overdag zijn er vooral live Dj’s  die u voorzien van heerlijke muziek. Op de uren dat er geen Live Dj’s zijn kunt u nog steeds genieten van de lekkerste muziek via onze Auto DJ.  De live programma’s worden verzorgd vanaf verschillende locaties alles wordt gestreamd naar de hoofdserver en zo verdeeld over het internet. Bij ons hoort u iedere dag de mooiste internationale muziek van toen en nu! Onze DJ’s staan garant voor mooiste muziek want dat is tenslotte wat wij graag met jullie willen delen. Sommige DJ’s hebben ook altijd de verzoek box aanstaan zodat u ook een mooi plaatje voor u  of voor iemand anders kan aanvragen. Wij draaien vooral Muziek uit de jaren 60, 70 , 80, en 90 natuurlijk komen er ook wel moderne nummers voorbij maar het grotendeels is Golden Oldies uit de tijd dat er nog echte muziek werd gemaakt

Wij zoeken nog DJ’s :

Lijkt het u ook wel wat om als DJ’s mee te draaien op dit station want dat is mogelijk er zijn nog diverse plekken en tijden vrij.

Voor een Klein bedrag per maand hoort u ook bij het team. Klik hieronder op de link en laat weten wanneer u wilt draaien en natuurlijk ook wat uw ervaring is wij zijn wel echt op zoek naar een DJ die van internationale muziek houdt . Wilt u puur nederlandstalig draaien dan kunt u beter op zoek gaan naar een station dat uit Nederland komt en niet uit Canada !

DJ Magictrance : Email Ons

Hits4All Live Gestreamd Vanuit Canada :

Hits4all.com is een station gestationeerd in Canada,  wij zijn een onderdeel van Toronto Cast en werken wij ook volgens de regels zoals ze in Canada gelden, wij zijn gewoon een legaal station  en vallen onder Socan .

Wij richten ons vooral op de Nederlanders die wonen in Canada. Natuurlijk is ons stations wel wereldwijd te beluisteren dus iedereen is welkom. Wij wensen dus iedereen heel veel luisterplezier waar ze dan ook vandaan komen.

Sluit Menu