Portfolio

Ook deze Foto’s zijn weer gemaakt door mijn Opa en zijn naam is  Henk Noordijk . hij houdt niet van standaard foto’s en vindt het leuk om de foto’s te bewerken, ik wilde ook een keer make up op en dat heeft mijn oma voor mij gedaan en natuurlijk ook mijn haar…. dank je wel.

Deze Foto’s zijn gemaakt door mijn Opa en zijn naam is  Henk Noordijk hij vindt fotograferen ook erg leuk en heeft speciaal voor mij en mijn zusjes een studio ingericht, daarom zullen er binnenkort steeds meer foto’s gaan verschijnen die hij ook heeft gemaakt.

Woensdag 10 maart 2021 een leuke Fotoshoot gehad in Amsterdam bij Moederannecasting …weer veel leuke nieuwe foto’s erbij voor mijn Portfolio ik ben er dan ook heel blij mee en hopelijk volgen er binnenkort meer shoots om steeds verder mijn portfolio en ervaring op te bouwen.

In dit spotje van de overheid ben ik figurant. Dit was dan ook mijn eerste opdracht als figurant. Ik vond het zeer leuk om te doen en we hebben een superdag gehad. Dus mochten jullie een kind figurant nodig hebben dan ben ik daar altijd voor in.

Deze shoot is gemaakt bij Fotograaf Tinynijssen en ik heb deze dag echt genoten, ben er ook superblij mee dat ik deze kan gebruiken voor mijn portfolio.

Deze onderstaande foto’s zijn gemaakt op de zandverstuiving in de buurt van Apeldoorn ze zijn gemaakt door fotosvanmarielle  het was die dag erg koud maar ondanks dat zijn er toch mooie foto’s gemaakt die dag.

De Shoot hieronder is gemaakt in Varsseveld bij de schaapskooi. De foto’s zijn gemaakt door Rienke ten Have  Het was een leuke middag en we hadden er super mooi weer bij voor de Shoot..

Volg mij ook op Instagram want ook hier worden regelmatig foto’s van mij geplaatst,  klik op de afbeelding van instagram.