Marokkaanse Bruiloft “28 Juli 2021”

Geplaatst op

Vandaag mocht ik meedraaien op de set van de marrokaanse bruiloft. Wat vond ik het spannend om hier aan mee te mogen doen. Vol enthousiasme zijn we van Groenlo naar Amsterdam-West gereden samen met mama. Allerlei setjes kleding mee met blingbling want dat hoort bij de marokkaanse feesten. Eenmaal aangekomen in Amsterdam-West waren ze al flink aan het draaien! Ik zag dan ook meteen bekende vanuit mocro maffia “hoe cool was dat!” Pip Pellens deed ook mee in de film dus ook die zag ik op de set. Ik werd begeleid na een tent en mocht hier al mijn spullen uitstallen…degene die van de styling was zocht dan ook samen met mij het perfecte setje uit!
Ik kreeg toen te horen dat ik en nog 2 kinderen de buurtkinderen speelde. Onze “tante” reed mee in de trouwstoet… meer mag en kan ik er ook niet over vertellen…Maar niet getreurd! Aankomend jaar is de film te zien in de bioscoop! Ikzelf ben dan ook erg benieuwd na het eind resultaat

Jullie ook?

3 reacties op “Marokkaanse Bruiloft “28 Juli 2021”&rdquo

  1. Oow super spannend lieverd je speelt gewoon in een film echt super trots op je ben heel benieuwd ga hem zeker kijken 😘 ene mama moet maar even zorgen dat ik vast een handtekening van je krijg haha want je bent nu beroemd aan worden hè haha😘 echt super goed ga zo lieverd en je komt er wel

  2. Jaaaa wiehoeee super djay! Wij zijn benieuwd naar de film. Wij zijn super trots op jou! ❤️ Veel liefs, Ome Maikel & Tante Sarah 😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *