Leuke Foto’s Gemaakt door mijn Opa

Geplaatst op

Hee kijk eens op mijn Portfolio, mijn Opa heeft nu ook een fotostudio ingericht om mooie foto’s te gaan maken van mij en natuurlijk ook mijn zusjes , deze foto’s maakte hij voor de gein maar ik vond ze al zo mooi dat ik ze ook op mijn eigen website wil hebben staan……Ik heb zo’n opa die echt alles kan want hij heeft ook al deze website voor mij gemaakt.

Dank je wel opa Henk Noordijk

2 reacties op “Leuke Foto’s Gemaakt door mijn Opa&rdquo

  1. Wauw wat een mooie foto’s je mag zeker trots zijn op zo’n Opa
    Ik ben ook Trots dat hij het zo goed kan zo krijg ik ook steeds mooie recente foto’s van jullie haha
    Dikke 😘😘 Oma

  2. Wauwwwwwww handig zo opa … wat een mooie foto’s 🥰🥰🥰. Mama is trots op jou en op opa ..Gaan nog veel meeeer mooie foto’s komen 🥰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *