Informatie over Djaylinn

Ik ben Djaylinn en mijn leeftijd is 10 jaar, ik ben woonachtig in Groenlo samen met mijn ouders en 2 zusjes. Ik hou van dansen, zingen, acteren en wat ik het leukste vindt is wel om mooie fotoshoots te doen en om als figurant te spelen in een reclame en of film. Ik ben een enthousiaste meid die de dingen snel oppakt en voor veel openstaat en dus de uitdaging wil aangaan. Ik hoop dan ook dat ik meer opdrachten ga krijgen om ervaring op te doen en dat kan dus ook alleen maar als ik er een kans voor krijg en daarom hoop ik dan ook dat ik via mijn eigen website dan ook  regelmatig opdrachten ga krijgen die ik dan later weer in mijn portfolio kan toevoegen, aan mij zal het niet liggen ik wil mij er echt voor inzetten ….eerlijk gezegd ik kan niet wachten op mijn volgende opdracht.

Ik zou zelfs openstaan voor een leuke rol in een film hoe klein of groot hij ook is het is echt een droom van mij en hopelijk komt die dan ook echt uit.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via het contact formulier op de website.

Aanvullende Informatie

Geboren              16-07-2011
Lengte                 142cm
Confectiemaat:  152/158
Schoenmaat       37

Ook sta ik al ingeschreven bij diverse castingbureaus.
Zie hieronder bij welke

  • Moederannecasting¬†
  • ZaZa casting
  • Echtemensen
  • MULTA Casting

Volg mij ook op Instagram want ook hier worden regelmatig foto’s van mij geplaatst,¬† klik op de afbeelding van instagram.